Patser

Over dit project

Patser gaat over de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa’s, het snelle geld en… respect. Als het viertal de kans krijgt om een grote coke deal te sluiten gaat het totaal mis en ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten. De brute Hassan Kamikaze (Ali B) kent geen grenzen om deze oorlog te winnen, maar ook maffioso Julmar (Werner Kolf) en zijn handlangers (Adje en Hef) zijn niet van plan de strijd te verliezen.

 

De vier vrienden worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar. Overige rollen zijn voor Nabil Mallat, Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Vic De Wachter, Noureddine Farihi, Matthijs van Nieuwkerk en Eric Corton. De film bevat muziek van Boef, Ronnie Flex, Seven Alias, Lil Kleine en DJ’s Dimitri Vegas en Like Mike.

Regisseur

Adil el Arbi, Bilall Fallah

Scenario

Bram Renders, Adil El Arbi, Bilall Fallah, Nabil Ben Yadir

Producent a team productions

Hendrik Verthé, Kobe van Steenberghe

Co-producent Column Film

Chantal van der Horst, Gijs van de Westelaken

Distributeur

KDF, DFW

Omroep NL

BNN-VARA

Cast

Ali B, Werner Kolf, Adje, Hef, Nora Gharib, Matteo Simoni, Nabil Mallat, Saïd Boumazoughe, Junes Lazaar, Dimitri Vegas & Like Mike

Categorie
Speelfilm, Voltooid